touTubefbInstagram icontiktok

Новини

Місячник методичної роботи. День безпеки життєдіяльності.

Автор: Vitalii. Posted in Новини

36306 лютого 2024 року в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу», в рамках місячника методичної роботи, викладач Баб’як Віталій Олександрович до Дня безпечного інтернету провів профілактичний захід на тему: «Кібербезпека та захист інформації».

Місячник методичної роботи. Засідання Школи передового педагогічного досвіду.

Автор: Vitalii. Posted in Новини

35805 лютого 2024 року  в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу», у рамках місячника методичної роботи, відбулося засідання Школи передового педагогічного досвіду.

Мотиваційний тренінг

Автор: Vitalii. Posted in Новини

35331.01.2024 року в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» практичний психолог Юлія Войцехівська провела мотиваційний тренінг із здобувачами освіти «Обіцянки дані собі».

День пам’яті Героїв Крут

Автор: Vitalii. Posted in Новини

349До Дня пам’яті Героїв Крут в гуртожитку ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» вихователями проведений вечір-реквієм «Над Крутами круки», бібліотекарем представлена виставка- пам’ять «Вони пішли в безсмертя молодими».

Державна кваліфікаційна атестація в групі №42

Автор: Vitalii. Posted in Новини

344У Державному навчальному закладі "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" пройшло засідання Державної кваліфікаційної комісії, де були розглянуті підсумкові оцінки успішності, результати технологічної та переддипломної практики, оцінка з комплексного кваліфікаційного екзамену та інші матеріали, що характеризують рівень підготовки кожного здобувача освіти групи №42 за спеціальністю 181 Харчові технології.

Учнівський проєкт «Табір підприємництва»

Автор: Vitalii. Posted in Новини

34025-26 січня 2024 року, за підтримки Громадської організації «Джуніор Ачівмент Україна», проходив проєкт «Табір підприємництва» для учнів та викладачів закладів професійної (професійно-технічної) освіти. В освітньому заході учні мали змогу отримати знання з підприємницької діяльності, вирішуючи практичні завдання за допомогою бізнес-менторів.

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: