touTubefbInstagram icontiktok

Новини

Місячник методичної роботи. Фреш-реліз майстер-класів.

Автор: Vitalii. Posted in Новини

45026 лютого 2024 року, в рамках місячника методичної роботи, у ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" майстри виробничого навчання Петренко Л.В., Волошина Ю.В., Барташевич І.Л. презентували фреш-релізи майстер-класів: тістечко у ріжку, тістечко «Ескімо» та приготування заварного напівфабрикату для викладачів спецпредметів і майстрів виробничого навчання, які здійснюють підготовку робітничих кадрів за професією 7412 Кондитер 4 розряду.

10-та річниця від початку російсько-української війни

Автор: Vitalii. Posted in Новини

45024 лютого відзначається початок повномасштабної війни України з російською федерацією та 10-та річниця від початку російсько-української війни. В рамках Клубу вихідного дня в гуртожитку ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» вихователі провели патріотичний захід «Життя До та Після», а також напередодні здійснили екскурсію на Майдан Незалежності та вшанували пам'ять захисників, що віддали своє життя, захищаючи Україну, на «Полі пам'яті».

Місячник методичної роботи. Інформаційний практикум «Розвиток навичок цифрової педагогіки за допомогою української студії EdEra».

Автор: Vitalii. Posted in Новини

44523 лютого 2024 року в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» в рамках місячника методичної роботи, викладачі Рева Л.Г. та Куба О.М. провели інформаційний практикум «Розвиток навичок цифрової педагогіки за допомогою української студії EdEra».

Місячник методичної роботи. Психологічний тренінг «Шляхи формування здорового психологічного клімату в колективі».

Автор: Vitalii. Posted in Новини

44022 лютого 2024 року в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» в рамках місячника методичної роботи, практичний психолог Юлія Войцехівська провела тренінг «Шляхи формування здорового психологічного клімату в колективі», використовуючи різні техніки та вправи: «Хто я», «Зіпсований телефон», «Настрій», медитаційна техніка «Море», та інші.

Місячник методичної роботи. Бібліодесант «Розмовляй українською правильно»

Автор: Vitalii. Posted in Новини

410Нації вмирають не від інфаркту.
Спочатку їм відбирає мову.
Ліна Костенко

21 лютого 2024 року до Міжнародного дня рідної мови в інтерактивній читальні ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу», бібліотекар Козак Тамара Василівна провела тематичний захід «Розмовляй українською правильно».

Місячник методичної роботи. Види послуг та форми обслуговування відвідувачів у торгівельній залі.

Автор: Vitalii. Posted in Новини

43921 лютого 2024 року, в рамках місячника методичної роботи, у ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу», майстри виробничого навчання Ірина Стефанчук та Сніжана Дюба презентували навчальні фільми для викладачів спецпредметів і майстрів виробничого навчання ЗП(ПТ)О Київської області, які здійснюють підготовку робітничих кадрів за професіями 5123 Офіціант 4 розряду та 5129 Майстер ресторанного обслуговування 4 розряду.

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: