touTubefbInstagram icontiktok

Новини

День психолога

Автор: Vitalii. Posted in Новини

62023 квітня 2024 року в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» практичним психологом Юлією Войцехівською було проведено заходи до Дня психолога: акцію «Поділись своєю добротою» та тренінг для подолання професійно-емоційного виснаження педагогів.

Міжнародний день Землі

Автор: Vitalii. Posted in Новини

615Щорічно 22 квітня відзначають Міжнародний день Землі. Свято має на меті об’єднати людей для захисту навколишнього середовища та привернути увагу до екологічних проблем нашої планети.

Перевірна робота за професією 5122 Кухар 4 розряду

Автор: Vitalii. Posted in Новини

610У навчальній лабораторії №1 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" проходила перевірна робота за професією 5122 Кухар 4 розряду.

Історичний екскурс «Україна повертається завжди»

Автор: Vitalii. Posted in Новини

60517 квітня 2024 року в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачі Людмила Рева та Андрій Міщенко провели історичний екскурс «Україна повертається завжди» з циклу заходів про деокупацію українських територій «Міста Героїв. Перемоги України у війні». 

День обізнаності про стрес

Автор: Vitalii. Posted in Новини

60016 квітня 2024 року в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» практичним психологом Юлією Войцехівською було проведено заняття з елементами тренінгу «День обізнаності про стрес».

Поетапна атестація за професією 5123 Офіціант 4 розряду

Автор: Vitalii. Posted in Новини

591У навчальному ресторані ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" проходила поетапна атестація за професією 5123 Офіціант 4 розряду.  Під керівництвом майстра виробничого навчання Ірини Стефанчук, здобувачі освіти сервірували столи до сніданку, ланчу, обіду та вечері.

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: