touTubefbInstagram icontiktok

Новини

10.03.2015 р. Виховна година "Традиції та звичаї святкування Великодня в Україні"

Автор: Super User. Posted in Новини

45010 квітня 2015 року напередодні світлого свята Воскресіння Христового у ДНЗ «Київське обласне ВПУ харчових технологій та ресторанного сервісу» відбулася виховна година на тему "Традиції та звичаї святкування Великодня в Україні".

Захід підготувала і провела майстер виробничого навчання Гончар Л.В. разом з учнями груп № 4 та № 5.

03.04.2015 р. Відкритий урок, присвячений Міжнародному дню Інтернету

Автор: Super User. Posted in Новини

42003 квітня 2015 року у нашому навчальному закладі відбувся відкритий урок, присвячений Міжнародному дню Інтернету.

Відкритий урок підготувала і провела викладач предмету «Інформаційні технології» Гончаренко Т.Ю. разом з учнями групи № 4.

13.03.2015 р. Тиждень спецтехнологій

Автор: Super User. Posted in Новини

367З 10 по 13 березня 2015 року у нашому навчальному закладі проходив Тиждень спецтехнологій груп, що навчаються за професіями «Обвалювальник м’яса; жилувальник м’яса та субпродуктів; виробник м’ясних напівфабрикатів»; «Слюсар з ремонту автомобілів», а також за спеціальністю «Зберігання, консервування та переробка м’яса».

10.03.2015 р. Відкриття тижня спецтехнологій

Автор: Super User. Posted in Новини

32610 березня 2015 р. у нашому навчальному закладі відбулося відкриття «Тижня спецтехнологій» груп, що навчаються за професіями «Обвалювальник м’яса; жилувальник м’яса та субпродуктів; виробник м’ясних напівфабрикатів»; «Слюсар з ремонту автомобілів», а також за спеціальністю «Зберігання, консервування та переробка м’яса».

25.02.2015 р. Свята та обряди «Масляна»

Автор: Super User. Posted in Новини

28925 лютого 2015 р. учні групи № 4 на чолі з майстром в/н Гончар Л.В., класним керівником Роззавко А.О. та під керівництвом координатора учнівського самоврядування Бенедіс Н.О. організували та провели виховний захід на  тему «Свята та обряди «Масляна». На захід були запрошені учні та педагогічні працівники.

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: