touTubefbInstagram icontiktok

Новини

Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту

Автор: Vitalii. Posted in Новини

33627 січня у світі відзначається Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту.

Напередодні в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» куратором Людмилою Ревою проведений круглий стіл «Трагічна сторінка  історії – Голокост», бібліотекарем Тамарою Козак представлена виставка-реквієм «Голокост: уроки пам'яті».

Арт-терапія

Автор: Vitalii. Posted in Новини

33525.01.2024 року в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» практичний психолог Юлія Войцехівська провела тренінг "Відновлення внутрішньої сили та впевненості в собі за допомогою Арт-терапії", що дозволяє висловити і досліджувати різні почуття.

День Соборності

Автор: Vitalii. Posted in Новини

330Щороку 22 січня, у день проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, Україна відзначає День Соборності. В ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» куратором Людмилою Ревою проведена патріотична година «Соборність України – Соборність наших душ», бібліотекарем Тамарою Козак представлений інформаційний блок «День Соборності України – символ національного об’єднання».

Кубок Соборності з окремих вправ пауерліфтингу – 2024

Автор: Vitalii. Posted in Новини

32521 січня 2024 року в місті Києві відбувся Кубок Соборності з окремих вправ пауерліфтингу.

Здобувачі освіти ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харових технологій та ресторанного сервісу», вихованці керівника фізичного виховання та керівника спортивної секції загальної фізичної підготовки Ольги Картавенко виступили на змаганнях.

Державна кваліфікаційна атестація та випуск групи №29 5123 Офіціант; 5123 Бармен

Автор: Vitalii. Posted in Новини

320У Державному навчальному закладі "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" пройшло засідання Державної кваліфікаційної комісії, на якій були розглянуті підсумкові оцінки успішності, результати виконання кваліфікаційної пробної роботи, виробнича характеристика, щоденник обліку виконання навчально-виробничих робіт, письмова екзаменаційна (творча) робота та інші матеріали, що характеризують рівень підготовки кожного здобувача освіти групи №29 за професією 5123 Офіціант; 5123 Бармен.

День пам’яті захисників Донецького аеропорту

Автор: Vitalii. Posted in Новини

31816 січня в Україні відзначають День пам’яті захисників Донецького аеропорту. В гуртожитку ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» вихователями проведена патріотична година «Донецький аеропорт – фортеця Кіборгів».

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: