13.03.2021 р. Тиждень масляної
10 березня 2021 року в ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" заступником директора з ВР, координатором, лідерами учнівського самоврядування, вихователями, практичним психологом та здобувачами освіти організовано святкування Масляної.
Напередодні було проведено низку майстер-класів: виготовлення опудала Масляної, ляльки мотанки, приготування духмяного печива, млинців.
Здобувачі освіти дізнались про історію і традиції свята. Дійство супроводжувалося конкурсами, іграми, веселими руханками, трансформаційними іграми.
Святкування Масляни завершилося частуванням всіх присутніх солодкими млинцями https://youtu.be/0dUivXubhWU.
З дотриманням карантинних умов